Samen streven naar de perfectie
Software ontwikkeling voor Windows® en consultancy


overzicht links rechts

MyRo Agenda

Troeven

MyRo Agenda is een applicatie voor Windows, MAC of elk type tablet of smartphone die een school agenda biedt aan leerlingen en leerkrachten, waar van meet af alle uurrooster gegevens in verwerkt zitten. De applicatie is in eerste instantie bedoeld voor scholen die MyRo Puntenboek en MyRo Uurrooster combineren.

  • Het toestel waarop de applicatie opgestart wordt moet online zijn om de recent aangepaste gegevens te kunnen binnenhalen of doorsturen, maar de software kan ook probleemloos offline gebruikt worden. De synchronisatie met een webdatabank gebeurt dan op het moment dat men terug online is. Vergelijk dit met de Puntenboek werking.
  • De beheerder definieert welke rubrieken er kunnen gebruikt worden in het agenda systeem: bijvoorbeeld lesonderwerp, taak, overhoring, voorbereiding, ... met de kleuring van elk van de rubrieken.
  • Elke agenda gebruiker kan vrij items aanbrengen voor deze rubrieken in zijn agenda, zowel op lesuren als daarbuiten. De items die door de gebruiker zelf onder een PRIVE rubriek ingebracht worden, zijn enkel met betrokken login raadpleegbaar. De items die geen privé karakter hebben en die op lesuren worden ingeven door de leerkrachten zijn zichtbaar voor de leerlingen. Leerlingen kunnen daar bovenop extra gegevens noteren.
  • Via de planning assistent, kan een leerkracht de toekomstige taakbelasting opvragen van een klas.
  • Een leerling kan de eigen agenda afdrukken. Een leerkracht kan de eigen agenda afdrukken, of via selectie van een leerling de agenda van diens klas afdrukken. De periode kan gekozen gekozen. Er kan ook een PDF gecreëerd worden, zonder dat er een PDF writer geïnstalleerd is.

Prijskaartje

Onderstaande prijs is BTW inclusief. Er wordt verondersteld dat je reeds met MyRo Uurrooster en MyRo Puntenboek werkt.

  • Jaarlijkse kost van € 250 voor gebruik van de software, upgrades en assistentie.

Opmerkingen en vragen zijn steeds welkom. Stuur ons een boodschap