Samen streven naar de perfectie
Software ontwikkeling voor Windows® en consultancy


overzicht links rechts

Onze service

Internet en e-mail zijn alom tegenwoordig op school. Wij stimuleren dan ook het gebruik ervan door zeer kort op de bal te spelen. Uw e-mails worden dagelijks beantwoord en op uw persoonlijke MyRo download pagina kan u snel te weten komen of er nieuwe versies voor u beschikbaar zijn.

Klanten beschikken op de web over een Info en FAQ pagina en een Nieuw pagina waar steeds de aanpassingen van de software op gedocumenteerd staan.

MyRo organiseert in haar vestiging in 's Gravenbrakel gratis bijscholingen om kennis te maken met nieuwigheden in de software en om zelf lay-outs te leren ontwerpen. U kan ons bereiken via openbaar vervoer. Een gratis pendeldienst vanuit het IC-treinstation van 's Gravenbrakel (Braine-le-Comte) wordt steeds voorzien.

Voor meer dringende problemen of voor afspraken kan u ons ook telefonisch bereiken op 067 70 90 72.

Bij het eerste gebruik van de software krijgt u een opleiding in de MyRo vestiging waar we samen met u de eerder besproken schoolspecifieke rapporttypes invoeren. Problemen worden hoofdzakelijk via onze webstek opgelost en via het uniek MyRo logsysteem waardoor we zonder verplaatsing zeer snel een zicht kunnen krijgen op een vraag of probleem.

Opmerkingen en vragen zijn steeds welkom. Stuur ons een boodschap