Samen streven naar de perfectie
Software ontwikkeling voor Windows® en consultancy


overzicht

Praktisch

De invoer van de lesopdrachten van de leerkrachten schiet goed op wanneer de gebruiker vlot kan werken met de afkortingen die u zelf gekozen hebt voor vakken, lokalen, leerkrachten enz...Natuurlijk kan u zoals in elk goed Windows pakket kiezen uit lijsten, maar dat vertraagt het tikken aanzienlijk.

Wij stellen dat een geoefend computergebruiker op een dag de invoer doet van de lesopdrachten voor een school van een 1000-tal leerlingen, wanneer hij deze vlot kan aflezen. De invoer kan door verschillende personen simultaan in verschillende bestanden gebeuren en nadien tot één bestand samengevoegd worden.

De lesopdrachtenmodule van het pakket is speciaal op maat ontworpen van de directie om de opdrachten op te stellen. Dan hoeven de opdrachten niet overgetikt te worden van andere lijsten. Het pakket telt tijdens het tikken de uitgedeelde uren, per klas, per leerkracht, per vak ... Er wordt correct rekening gehouden met de nodige opdrachtbreuken. Via één muisklik kunnen klassen samengevoegd of weer gesplitst worden of aan een andere leerkracht toegekend enz...

Na een inwerktijd bij het eerste gebruik van het pakket, komt u voortaan snel tot een mooi uurrooster dat vlot te raadplegen is vanuit vele invalshoeken. Tijdens het schooljaar kan u eenvoudig manuele bijsturingen uitvoeren, bijvoorbeeld bij interim opdrachten. U kan verschillende versies van uw uurrooster bijhouden en enkel laten afdrukken wat er verschillend is aan twee uurroosters.

Opmerkingen en vragen zijn steeds welkom. Stuur ons een boodschap