Samen streven naar de perfectie
Software ontwikkeling voor Windows® en consultancy


vragen technisch technisch

Voorbeeld afdruk- en projectielay-outs

MyRo Puntenboek laat je toe gegevens af te drukken met een lay-out naar keuze. We voorzien een aantal voorbeeld lay-outs, die je hieronder kan bekijken en die klanten gratis kunnen downloaden. MyRo Puntenboek klanten beschikken ook over een up-to-date handleiding om zelf aanpassingen te doen aan lay-outs of nieuwe lay-outs te creŽren. MyRo organiseert ook bijscholingen voor klanten om te leren aanpassingen uitvoeren aan de lay-outs.

Bekijken van de standaard lay-outs

De voorbeelden hieronder zijn als pdf-bestanden te bekijken. Acrobat Reader kan je gratis downloaden, indien je pdf-bestanden niet kan bekijken door erop te dubbelklikken.

Standaard afdruklay-outs

Dagelijks Werk

Competentierapport

Vakkaart met alle evaluaties per vak

Evolutierapport

Vaardigheden rapport

Trimesterrapport

Commentaarrapport/Dossier

Attituderapport

Klasoverzichten en deliberatiedocumenten

Voorblad

Standaard projectielay-outs

Projecties van afdrukvoorbeelden zijn meestal niet scherp genoeg om vlot te kunnen gebruiken tijdens deliberaties. Daarom heeft MyRo standaard lay-outs voorzien om via een internet browser te kunnen projecteren. Dit heeft als bijkomend voordeel dat je dergelijke projecties kan organiseren vanop een PC waarop MyRo Puntenboek niet geÔnstalleerd is. Ook ingetikte commentaren zijn rechtstreeks tijdens de projectie te raadplegen via dubbelklikken.

Projectie student in percent

Projectie deliberatie

Laatste wijziging: 23 Februari 2019 16:25

Opmerkingen en vragen zijn steeds welkom. Stuur ons een boodschap