Samen streven naar de perfectie
Software ontwikkeling voor Windows® en consultancy


MyRo bijscholingen en opleidingsdagen

Sinds begin 2002 is MyRo gevestigd in 's Gravenbrakel in het rustig kader van een 18de eeuwse vierkantshoeve. Daar beschikt MyRo over een eigen opleidingscentrum met ruime vergaderzaal.

Je kan gebruik maken van openbaar vervoer om naar een bijscholing te komen. Je vindt de dienstregeling van de NMBS op www.nmbs.be. We komen je gratis met de MyRo minibus halen in het station van 's Gravenbrakel. Gelieve het aantal treinreizigers en het aankomstuur te vermelden bij de inschrijving. (ten laatste 15 minuten voor aanvang sessie)

Voor wie zelf met de auto komt, is er parkeergelegenheid op de hoeve zelf.

Bijscholingen

Data

Dag Uur Wat?
do. 19 maart 2020 AFGELAST (Coronavirus): 2 extra data in het derde trimester zullen worden voorzien 10:15u-12:30u Demo/opleiding vernieuwde lesopdrachtenmodule en de multi-user versie van MyRo Uurrooster. BASISKENNIS van het uurroosterpakket is niet strikt noodzakelijk, maar wel handig.

- vernieuwde lesopdrachtenmodule om visueel het toekennen van de opdrachten met hun titularissen, het samenstellen en splitsen van lesgroepen uit te voeren met zicht op de telling per administratieve eenheid.
- met verschillende personen tesamen aan de lesopdrachten werken met online synchronisatie
- met verschillende personen tesamen aan het uurrooster werken met online synchronisatie

do. 19 maart 2020 AFGELAST (Coronavirus): 2 extra data in het derde trimester zullen worden voorzien 13:15u-15:30u Opleiding ReplaceMe: er is GEEN voorkennis van de software nodig.

Je leert hoe je met ReplaceMe
- afwezigheden kan ingeven en begeleiders van activiteiten kan aanduiden
- vervangers kan aanduiden: je kiest uit collega's met een wachtuur, of collega's die vrijgekomen zijn door activiteiten, of collega's met een springuur en dit met zicht op het uurrooster van de collega's
- tellingen in de gaten kan houden van de gepresteerde vervangingen
- de vervangingen online kan publiceren
Handleiding en schermvoorbeelden ReplaceMe

Korte demo MyRo Examenrooster (opstellen examenrooster en toekenning toezichten) voor de geïnteresseerden.
Handleiding MyRo Examenrooster

Alle sessies zijn gratis voor klanten met een contract. Voor klanten zonder jaarlijks upgradecontract bedraagt de kostprijs € 150 per sessie van een halve dag per deelnemende school.

Je kan 's morgens bij aankomst tegen democratische prijzen een broodjesmaaltijd bestellen voor 's middags. Drank wordt jou gratis aangeboden.

Inschrijving

Reserveren noodzakelijk via het inschrijvingsformulier.

Opmerkingen en vragen zijn steeds welkom. Stuur ons een boodschap